Voor een veilige verkeersomgeving

Tijdens wegwerkzaamheden, bij bijzondere transporten, op festivals en braderieën, u vindt ons overal

Onze diensten

Wegwerkzaamheden

Het begeleiden van vracht- of werkverkeer, of ondersteunen bij het aanbrengen van nieuwe wegmarkering of vervanging van straatverlichting. TCZ staat voor u klaar voor elke voorkomende klus.

Evenementen

Onze verkeersregelaars kunnen het volledige verkeersmanagement omtrent uw evenement tot een succes volbrengen.

Incidenten

Of het nu gaat om een uitvallend stoplicht of een ongeval. Onze verkeersregelaars zijn ervaren en opgeleid voor alle voorkomende incidenten.

Parkeermanagement

Bij wedstrijden, bijeenkomsten en evenementen kan het bezoekersaantal al snel oplopen. Onze verkeersregelaars hebben ervaring in parkeermanagement en zijn erop getraind om uw bezoekers op een klantvriendelijke wijze te begeleiden op en rondom het parkeerterrein.

Logistieke planning

Door samen te werken met TCZ bent u verzekerd van een goed logistiek verloop. Met meer dan 15 jaar ervaring bent u verzekerd van een onbezorgde planning.

Ad-hoc

Onze spoedlijn kan u van dienst zijn bij onverwachts voorgevallen situaties. Onze verkeersregelaars hebben standy-by diensten waarmee wij streven naar flexibele en snelle inzetbaarheid

Opleidingen

Wij beschikken over een gecertificeerd trainer die sinds 2000 actief is als opleider. In samenwerking met de regionale politie worden onze verkeersregelaars getraind en geëxamineerd tot beroepsmatig verkeersregelaar.

Traffic Controllers Zuid
Urmond

Mauritslaan 49
6129 EL Urmond
+31 (0)46 762 0706
info@trafficcontrollerszuid.nl

www.trafficconttrollerszuid.nl
× Snel solliciteren of verkeersregelaar nodig?